Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Αλαμπάμα

Ακίνητα προς πώληση στην Αλαμπάμα.

Η Αλαμπάμα συνορεύει στα βόρεια με το Τενεσί, στα νότια με τη Φλόριντα και τον Κόλπο του Μεξικού, δυτικά με το Μισισιπή και ανατολικά με τη Γεωργία.

Το 2018 ήταν ένα προσοδοφόρο έτος για την αγορά ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα. Τα περισσότερα κράτη προωθούνται με το συνδυασμό μιας καλύτερης οικονομίας και υψηλότερων μισθών.

Το Birmingham είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στην Αλαμπάμα. Η πόλη του Μπέρμιγχαμ βρίσκεται στους πρόποδες των μαγευτικών βουνών της Απαλάχης. Είναι η πιο πολυσύχναστη πόλη στο κράτος και στην κομητεία του Jefferson County.

Ήταν η μόνη πόλη στον κόσμο που είχε τρία στοιχεία που απαιτούνται για την παραγωγή χάλυβα, η οποία είναι ασβεστόλιθος, άνθρακας και σιδηρομεταλλεύματος. Τα τελευταία 40 χρόνια, το Μπέρμιγχαμ έχει γίνει ένα σημαντικό κέντρο για τις σημερινές μεγάλες βιομηχανίες όπως οι κατασκευές, οι τράπεζες υπηρεσιών, οι εκδόσεις και η ιατρική έρευνα. Δεν είναι περίεργο ότι η πόλη έχει κερδίσει το όνομα μιας μαγευτικής πόλης.

Birmingham είναι το καλύτερο μέρος για να ζήσει στην πολιτεία της Αλαμπάμα και είναι ένα πολύ καλό μέρος για να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στην Αλαμπάμα. Έχει μια ζωντανή περιοχή στο κέντρο της πόλης, μια αυξανόμενη κοινότητα και εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης που προσφέρουν εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για μια αγορά χαμηλού κινδύνου και σταθερή αγορά ακινήτων. Τα περισσότερα ακίνητα προς πώληση στην Αλαμπάμα έχουν τιμές μεταξύ 80.000 και 100.000 δολαρίων.

Αυτή η σειρά τιμών είναι ένας δημοφιλής τόπος για επενδυτές με όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Μπέρμιγχαμ.

Η αγορά ακινήτων Montgomery έχει καταταχθεί ως μία από τις καλύτερες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πόλη έχει χαμηλό ποσοστό ανεργίας. Αυτό είναι ένα κατάλυμα ενοικίασης. Το κόστος ζωής είναι 5% χαμηλότερο από τον μέσο όρο των ΗΠΑ. Οι τάσεις της Montgomery στην αγορά ακινήτων δείχνουν αύξηση της μέσης τιμής πώλησης κατά 3% σε ετήσια βάση και αύξηση κατά 3% του μέσου ενοικίου ανά μήνα. Οι τάσεις της αγοράς ακινήτων του Montgomery είναι μια αύξηση 3% στις πωλήσεις των διαμεσολαβούμενων κατοικιών κατά το τελευταίο έτος.

Οι μονοκατοικίες αποτελούν τον πιο συνηθισμένο τύπο κατοικίας στην αγορά ακινήτων Montgomery, που αντιπροσωπεύει το 69,62% των οικιστικών μονάδων της πόλης. Άλλοι τύποι σπιτιών κυριαρχούν στην αγορά ακινήτων του Montgomery, μεγάλο συγκρότημα διαμερισμάτων ή διαμερισμάτων υψηλού επιπέδου (18,06%), διώροφα διαμερίσματα, κατοικίες που έχουν μετατραπεί σε διαμερίσματα ή άλλες μικρές συγκυριαρχίες (7,00%) και μερικές ορόφους και άλλες περιπτώσεις παραρτήματα (3,12%).

Η μέση τιμή ενός ακινήτου προς πώληση στην Αλαμπάμα είναι μόλις πάνω από $ 83.000. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε τον ελάχιστο χρόνο.

Οι τιμές των κατοικιών είναι αμετάβλητες, επομένως δεν θα λάβετε υπόψη την υψηλή εκτίμηση, αλλά μην ανησυχείτε για το γεγονός ότι η τιμή της επόμενης εξαγοράς σας θα είναι κατά 10% υψηλότερη. Montgomery Alabama ακίνητη περιουσία είναι μια συμφωνία σήμερα, και οι αξίες ακινήτων θα παραμείνουν πιθανώς σταθερές.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 13625

Πώληση Αγροικία, Αλαμπάμα, Mobile, Mobile, 12041 West Oak Court

201,983.11EUR
Πώληση
Αγροικία

2200 m²
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια στο επιθυμητό δυτικά Mobile. Αρχική σελίδα για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αλαμπάμα. Πολλά πολλά extras συμπεριλαμβανομένων γων...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB